Topic: Nike Air Max 720 Heren

Nike Air Max 720 Heren
https://www.afdicks.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/a/max2103276.jpg

Nike's gloednieuwe Nike Air Max 720 Dames ging gisteren van start met twee kleurstellingen geïnspireerd op een van de meest ongelooflijke fenomenen van de aarde, het noorderlicht, in exclusieve versies voor zowel heren als dames. De succesvolle lancering is de aftrap van een reeks op de natuur geïnspireerde kleurstellingen, onofficieel het 'Nature Pack' genoemd.

De geheel nieuwe Nike Air Max 720 Heren kreeg al een warm onthaal toen Nike onlangs het nieuwe silhouet plaagde - maar nu willen ze de markt verwoesten met de iconische "Silver Bullet"-kleurstelling die de sneaker zal raken. , onvermijdelijk, met de nieuwe sneaker die grote invloed heeft gehad op de Air Max 97, de sneaker die de colorway emblematisch maakte.

Ten slotte beginnen we een vertraging van de productie van de Nike Air Max 720 Goedkoop te zien, maar dat is te verwachten aangezien de geheel nieuwe 720 massaal over de hele wereld wordt uitgerold. Maar dat betekent niet dat het silhouet tot stilstand zal komen, sterker nog, de Swoosh verschuift schijnbaar hun Nike Air Max 720 Sale naar kwaliteit van kwantiteit als deze nieuwe iteratie iets te bieden heeft. Deze "Light Orewood"-versie van de Air Max met grote bellen komt op tijd voor de lente aan, en brengt daarmee warme aardse tinten - licht en donker - samen met contrasterende zwarte accenten en zeilzolen voor een weelderige luxe afwerking.